Taart je Taart
Where sweet magic happens


Vintage style crème bruidstaarten - Naked Cakes - Drip taarten

Taarten met een modern klassieke en ambachtelijke uitstraling waarvan het water je in de mond loopt. Mooi, lekker èn met een ouderwets prijsje; wat een geweldige combinatie! Bekijkt u onze voorbeelden, welke uiteraard geheel naar wens zijn aan te passen. Daaronder vindt u onze tips, adviezen en info.
Een afspraak maken kan via mail en indien u aan onze voorwaarden voldoet kan een proeverij aangevraagd worden met het daarvoor bestemde aanvraagformulier welke u hier vindt


Gallery


               Pluspunten, tips en adviezen

  • Ambachtelijke uitstraling
  • Romantisch
  • Stuk voordeliger dan onze fondant bruidstaarten
  • Gemakkelijk aan te snijden en te serveren
  • Met uw keuze aan bloemen, tint en structuur aan uw persoonlijke stijl aan te passen

Belangrijke notes

De vintage crème bruidstaarten kunnen alleen met verse bloemen en/of takjes worden gedecoreerd.
Naked Cakes kunnen worden gedecoreerd met verse bloemen en/of vers fruit.
U heeft de keuze om uw eigen bloemen 1 dag tevoren langs te brengen. Zo heeft u precies wat u wenst en kunt u ons dezelfde bloemen als uit uw boeket laten verwerken in uw bruidstaart. Wij rekenen u dan 7,50 voor het voedsel-veilig intapen van de bloemen. U kunt ook kiezen om ons de bloemen te laten verzorgen. Dan proberen wij uw bloem keuze te verkrijgen maar kunnen dit niet garanderen. Uiteraard kunnen wij wel uw gewenste kleur schema verkrijgen. Voor deze dienst wordt 25 euro berekent, inclusief intapen. Heeft u diverse grote bruidstaarten dan wordt dit bedrag voor de bloemen eventueel aangepast.

Bloem advies: Kies diverse maten bloemen, takjes, gipskruid e.d. Rozen klein of in midden maat. Pioenrozen kunnen alleen boven op de taart geplaatst worden. Aan de zijkant van de taart zijn ze te groot en zwaar. Een Hortensia is ook groot, maar kan door ons uit elkaar gehaald worden ter decoratie.

Naast onze populaire vintage crème bruidstaarten, vintage crème sweet tables en Naked Cakes, bieden wij nu ook de lieve individuele mini stapeltaartjes aan.

Een afspraak makenEen afspraak maken kan met het daarvoor bestemde aanvraagformulier