Taart je Taart
Where sweet magic happens


Wedding cupcakes & Sweets


Wedding cupcakes en andere sweets kunnen wij helemaal maken in uw gewenste stijl. Romantisch of juist kleurrijk en met een thema. 

In onderstaand foto album ziet u een aantal voorbeelden van cupcakes en Sweets welke wij in het verleden hebben gemaakt. Deze voorbeelden zijn helemaal naar eigen smaak aan te passen. Uiteraard maken wij uw wedding cupcakes geheel op maat en werken wij ook graag uw eigen idee uit. Bij de cupcakes maken wij een bijpassend toptaartje en kunnen wij een etagere meeleveren.

Helemaal nieuw zijn de Ice cone cupcakes. Ook deze kunnen wij helemaal maken in uw gewenste stijl en met een bijpassend toptaartje. Leuk voor een informele (buiten) bruiloft.

Altijd mooi, feestelijk, en super lekker zijn onze Chocolate Brownie Fudge Balls, welke zijn bekleed met rolfondant en gedecoreerd kunnen worden in ieder gewenste stijl.

Een afspraak makenEen afspraak maken kan via mail en indien u aan onze voorwaarden voldoet kan een proeverij aangevraagd worden met het daarvoor bestemde aanvraagformulier


GalleryWedding cupcakes & Sweets