Bruidstaarten

Een unieke taart gemaakt voor je

Wat ontzettend leuk dat jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd!

Op jullie mooiste dag hoort natuurlijk een unieke en prachtige bruidstaart.

Graag veraangenamen wij jullie bruiloft met de allermooiste taart, bijpassende cupcakes of andere zoetigheden.

Willen jullie een taart met een modern klassieke en ambachtelijke uitstraling ? Dan gaan jullie door naar onze vintage cream bruidstaarten. Deze zijn heel romantisch en zijn gedecoreerd met verse bloemen en/of takjes.


Of willen jullie liever een bruidstaart, waar je ook de decoratie van kunt eten? Ga dan naar onze fondant bruidstaarten. Met de Fondant bruidstaarten gaat een wereld voor u open. De taarten kunnen gedecoreerd worden met handgemaakte eetbare bloemen, afbeeldingen, poppetjes en objecten. Ook thema bruiloften zijn hier aan het goede adres. Eetbare strikken, unieke en handgemaakte caketoppers. Niet is onmogelijk met een fondant bruidstaart!

Semi-naked en naked-cakes zijn op dit moment erg trendy en veel gevraagd, door hun rustieke uitstraling en tevens moderne elegantie.. Wij kunnen de (semi-)naked taarten op diverse manier versieren, denk aan onder andere verse bloemen, fruit, chocolade drip en √©cht goud.


Bijpassende bruiloft cupcakes en andere zoetigheiden , zoals onze luxe brownie cakepops, kunnen wij volledig in uw gewenste stijl maken. Romantisch of juist kleurrijk en met een thema, alles kan.In onderstaand foto album ziet u een aantal voorbeelden van onze taarten, cupcakes en sweets. Het geeft een impressie van de oneindigheid aan mogelijkheden om een persoonlijke twist te geven aan uw taart.   

Vintage Style Cream

Fondant Bruidstaarten

Naked Cakes

Drip Cakes

In de onderstaand foto album zie je een aantal voorbelden van vintage cream taarten, fondant bruidstaarten, cupcakes en Sweets, welke wij in het verleden hebben gemaakt. Deze voorbeelden zijn helemaal naar eigen smaak aan te passen. Uiteraard maken wij de bruidstaart en je wedding cupcakes geheel op maat, dwz dat je met je eigen idee kunt komen en samen ontwerpen wij dan je bruidstaart en/of je cupcakes. Bij de cupcakes kunnen wij een etagere meeleveren.

Vintage bruidstaart Colorflow flowers

,

vintage bruidstaart – Tutti

,

vintage bruidstaart – plam

,

Vintage Cream Cake zacht

,
Vintage Cream Cake zacht

Vintage Cream Cake zacht lines

,

Koffiepot Bruidstaart Fondant

,

Wedding Cake Roses

,

Bruidstaart Fondant Purple Waves

,

Bruidstaart Fondant Spotlight

,

Bruidstaart Black and White

,

Bruidstaart Fondant Black White

,

Bruidstaart Fondant White Blue

,

Amanda beekman Bruidstaart fondant

,

Taart je Taart – Vintage bruidstaarten

,

Sweet Table 3

,

sweet table vintage cream

,

Sweet Table Vintage Cream

,

Sweet table Vintage

,

Rozetten met lines Vintage Cream Cake

,

Naked cakes-sweet table

,

Naked Cakes

,

naked cake-2

,

naked cake-1

,

Naked Cake red

,

Naked Cake flowers green white purple

,