Voorwaarden

Voorwaarden en onze kleine lettertjes

Bij annulering

Naar als er iets gebeurd waardoor u uw bestelling moet annuleren. Daarom hier de kleine lettertjes. Vervelend, maar we kunnen maar beter duidelijk zijn!

Voor alle taarten (uitgezonderd bruidstaarten) 

Bij annulering tot 5 werkdagen voor overeengekomen datum wordt het reeds betaalde bedrag omgezet naar een tegoedbon waarvan binnen 6 maanden gebruik moet worden gemaakt. U kunt uw tegoed ook gebruiken voor een andere taart of cupcakes. U mag uw tegoed zelfs weggeven aan een ander. Dit dient u ons wel te laten weten gezien uw tegoed op naam staat.

Annuleert u binnen 5 werkdagen voor overeengekomen datum, dan heeft u een wettelijke betalingsplicht van 100% van het overeengekomen bedrag. Onze taarten en decoraties zijn handwerk. Vaak is er al begonnen aan het maken van 3D figuren of eetbare rozen. Wij kunnen hier na uw annulering niets meer mee.

Bruidstaarten & Wedding cupcakes

Tot 4 weken voor de afgesproken lever datum: Voor al het bruidsgebak geld dat u de aanbetaling van 100 euro (welke u altijd binnen 7 dagen na boeking moet hebben voldaan) altijd volledig kwijt bent. Het restant hoeft u uiteraard niet te voldoen.

Annuleert u uw bruidsgebak binnen de laatste 4 weken voor afgesproken leverdatum heeft u een wettelijke betalingsplicht van 100% van het overeengekomen bedrag. Uw datum staat immers geruime tijd geboekt en neemt daarmee ruimte in in onze agenda. Wij hebben onze planning gemaakt en andere aanvragen voor uw datum zijn hoogstwaarschijnlijk afgewezen. Incasso hiervoor besteden wij uit.

Verschuiving van uw huwelijksdag

De nieuwe datum wordt indien mogelijk aangepast in onze agenda. Een voorwaarde is echter dat u dit zeer bijtijds aan ons doorgeeft. Anders loopt u het risico dat uw nieuwe datum niet meer in onze planning past en door ons alsnog als 100% geannuleerd wordt beschouwd!

Neemt u aub altijd even contact met ons op. Samen komen wij er meestal wel uit!

Uw taart zit goed in elkaar en wordt verpakt in een stevige doos. Indien u de taart zelf komt ophalen vervalt alle aansprakelijkheid op het moment dat u de bedrijfsruimte verlaat.

Indien u de taart laat bezorgen ligt de aansprakelijkheid bij de bezorger. Het is nog nooit voorgekomen, maar indien er zich een probleem voordoet, neemt u dan direct contact met ons op!

Alle taarten worden met grote zorgvuldigheid en op de hand gemaakt. Het kan echter voorkomen dat er verschillen zijn tussen het gekozen voorbeeld en uw taart. Dit is normaal gezien het nu eenmaal handwerk is. Indien u ons een voorbeeld mailt van een andere cake-designer en ons de opdracht geeft deze na te maken, kunnen er ook verschillen ontstaan. Iedere cake-designer heeft zijn eigen gereedschap en handtekening. Het is en het blijft handwerk! Daarnaast is het maken van een exacte kopie niet de bedoeling en wordt door taartenmakers onderling ook niet gewaardeerd.

Door extreme weersomstandigheden zoals extreme hitte en hoge luchtvochtigheid, kunnen er afwijkingen optreden in uw taart. Uw taart zal gaan “zweten” als reactie op de overgang tussen onze koeling en de hete buitenlucht. Hier kunnen wij  niets aan doen of verantwoordelijk voor zijn. Gelukkig komen in Nederland deze extreme situaties niet vaak voor.

Indien u een bestelling plaatst gaan wij er van uit dat u onze voorwaarden heeft gelezen en hiermee akkoord bent gegaan.

Publicatie

Taart je Taart heeft het recht om iedere taart gemaakt in opdracht te fotograferen en te gebruiken voor de website en overige publicaties.

Copyright

Alle tekst en beeld materiaal op deze site valt onder copyright en mag niet worden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van Taart je Taart