contact details.

Taart je Taart werkt alleen op afspraak. Belt u eerst even alvorens langs te komen.

Haparandaweg 67-B7
1013 BD Amsterdam

Openingstijden:

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10:00 – 17:00 uur
Woensdag: 10:00 – 17:00 uur
Donderdag: 10:00 – 17:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 12:00 uur
Zondag: gesloten

Over ons

Bij Taart je Taart kun je bijzondere kindertaarten, ouders verjaardagstaarten, gender reveal en babyshower taarten, bruiloft taarten, bedrijfstaarten, cupcakes en overige sweets bestellen.

Sinds 11 jaar creëren we al de verschillende taarten voor onze clanten en mogen ze met de op maat gemaakte taarten blij maken.

Bekijk graag onze foto’s van de taarten, die we al gemaakt hebben en overtuig jezelf. Vind je de taart, welke je wilt niet, stuur ons graag een mailtje.

Bij Taart je Taart wordt alles wat u wenst weergegeven in taart.

Door zich niet toe te spitsen op een stijl of techniek mag dit bedrijf zich uniek noemen.

Je kunt het zo gek nog niet bedenken of het wordt hier in taart gemaakt. Van een romantische bruidstaart tot een horloge van twee meter. Van een snoezige babytaart tot een knotsgekke verjaardagstaart.

Alles kan en niets is te gek! Je vraagt en zij maken!

Het vaste klantenbestand is enorm. Niet alleen omdat de taarten er fantastisch uitzien maar ook echt heerlijk smaken. Mooi & lekker dus!

Inmiddels kan Taart je Taart ook veel bekende Nederlanders en topbedrijven toevoegen aan het vaste klantenbestand, en gaan de bijzondere taarten de Nederlandse grens over.

Taart je Taart verschijnt met regelmaat in de pers, de taarten in tv commercials en tv series en zij worden vaak aanbevolen door de betere bedrijven in de trouwbranche.

Historie

Taart je Taart is januari 2008 in een piepkleine winkel aan de Lijnbaansgracht in de Amsterdamse Jordaan begonnen.

In September 2009 moeste Taart je Taart volgde wegens ruimtegebrek verhuizing naar Tussen de Bogen in Amsterdam. Omdat in September 2014 nog meer ruimte nodig was, is Taart je Taart in een creatief bedrijven pand aan de Haparandaweg in het bruisende Amsterdams Havengebied „De Houthavens“ verhuisd en zit sindsdien daar.

Sinds augustus 2018 is Taart je Taart onder de nieuwe leiding van Meike Breuser. Meike heeft 2017 in Duitsland haar 3-jaar banketbakkeropleiding met success voltooid. Ze ontving nog wel de prijs voor het beste afstuderen van het jaar. Daarna heeft ze in Duitsland als patissiere gewerkt en is in maart 2018 naar Amsterdam verhuisd.